Massagebadkar

... Massagebadkar säljes online. ✅ Stort sortiment. ✅ Köp Massagebadkar billigt online.

 

Massagebadkar Atilius II

Massagebadkar Atilius II
14 695 kr

Massagebadkar Atticus

Massagebadkar Atticus
14 595 kr

Massagebadkar Claudia

Massagebadkar Claudia
14 095 kr

Massagebadkar Elizabeth

Massagebadkar Elizabeth
13 695 kr

Massagebadkar Claudius

Massagebadkar Claudius
13 595 kr

Massagebadkar Marcus II

Massagebadkar Marcus II
13 295 kr

Massagebadkar Atilius I

Massagebadkar Atilius I
13 295 kr

Massagebadkar Annie

Massagebadkar Annie
13 295 kr

Massagebadkar Augustus

Massagebadkar Augustus
13 195 kr
 

Vad ska man tänka på när man skaffar ett massagebadkar?

Ett massagebadkar kan vara väldigt härligt att ha oavsett om man vill använda massagefunktionen eller inte. De masserande bubblorna eller strålarna kan dock vara extra trevliga om man är öm i musklerna eller om man har träningsvärk. Men vad bör man tänka på när det är dags att skaffa massagebadkar?

Vad ska massagebadkaret användas till?

En av de första sakerna du bör tänka över är vad massagebadkaret ska användas till. Ska massagefunktionen mestadels vara rolig och kanske göra badet mer intressant för barnen kan mindre bubblor fungera bra. Är det däremot en rejäl massage man vill ha kan det krävas mer kraft i munstyckena och i badkarets motor.

Hur stort ska badkaret vara?

Badkarets storlek beror på utrymmets yta. Ska massagebadkaret få plats i ett litet badrum kan det i regel inte vara så stort som om man ska bygga ett helt hemma-spa i källaren. Man måste dessutom vara säker på att golvet i det aktuella utrymmet håller för ett stort badkar. En rejäl pjäs med plats för fyra personer väger i fyllt skick betydligt mer än ett badkar för en person.

Badkarets ljudnivå

Att spendera en längre tid i buller är sällan trevligt och om man ska slappna av i ett massagebadkar vill man antagligen ha det lugnt och skönt. Ett massagebadkar låter alltid lite grann, men de finns i flera olika ljudstyrkor. Det kan vara klokt att provlyssna några stycken så att man får en variant som man tycker är tyst nog.

Se över ditt avlopp

Om man ska ersätta en gammal duschkabin med ett massagebadkar måste man också ha koll på att avloppet klarar av att mycket vatten rinner ut på en gång. I en dusch kommer det lite vatten åt gången men från ett badkar kan det komma tiotals liter per minut eller till och med mer.